We schrijven het jaar 1994. Enkele van de huidige leden moeten nog geboren worden, maar toch wordt Kapel de Koëlemoëters opgericht. De jeugdfanfare van Maasbree heeft een jeugdprins in hun midden en dat moet en zal gevierd worden. Reden genoeg om de jeugdfanfare om te dopen tot een kapel.

Vele bezettingwisselingen, optredens, kampioenschappen en feestjes verder, bestaat Kapel de Koëlemoëters nog steeds. Sterker nog: de kapel is in 2012 herboren met enkele nieuwe leden en het debuut op het Limburgs Kampioenschap voor Zaate Hermeniekes met een dikverdiende 4e plaats!

De volledige geschiedenis is na te lezen op de uiterst complete Timeline van de Koëlemoëters Facebook Pagina

Repertoire

Middels een zeer verassend repertoire, onderscheidt deze kapel zich van de rest. Medleys van de Blues Brothers en Tina Turner en diverse Latin nummers (Let's get loud, El mundo Bailando, Demasiado Corazon) komen ieder optreden voorbij. Voor onze Oosterburen heeft de kapel ook diverse internationaal bekende Duitse hits als 99 Luftballons, Ein festival der Liebe en Ich bin wie Du in het repertoire. Een knallend einde wordt verzorgd met eigen varianten op de nummers I've got the music in me, Cowboy und Indianer en Zeeleidleidje. Bij deze muziek komen de muzikanten naar je toe!

Naast het basisrepertoire, wordt er gebruik gemaakt afzonderlijke lijsten voor kerst- en carnavalsoptredens. Zo maakt de kapel zich altijd inzetbaar en wordt werkelijk ieder optreden een feest. 

Nieuws

On Tour

Za 16 September 2023 | 14:00 uur | Maasbree

Binnentuin De Fabriek

Vr 6 Oktober 2023 | 18:00 uur | Langenberg, Duitsland

 

Kerzenzauber

Date

    -    

Filmpje